Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr de 28 de ani, din Blaj, reținut de polițiști – A condus, fără permis, un autoturism neînmatriculat şi a avariat o mașină după ce s-a şicanat în trafic cu un alt șofer

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Blaj l-au reţinut pe un tânăr din municipiu ce a condus un autoturism neînmatriculat şi fără a avea permis de conducere şi s-a şicanat în trafic cu un alt conducător auto, provocând avarii la autoturismul acestuia. Tânărul va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 3 septembrie 2018, poliţiştii rutieri din Blaj, sprijiniţi de poliţiştii de investigaţii criminale, l-au identificat pe un tânăr de 28 de ani, din municipiu, ca persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni de distrugere ce a fost reclamată, în seara zilei de 2 septembrie, prin 112, de către un participant la traficul rutier.

Se pare că, în seara zilei duminică, 2 septembrie, în jurul orei 21.00, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Blaj, tânărul ar fi intrat în conflict cu şoferul unui alt autoturism, a cărui maşină a avariat-o, distrugându-i oglinda laterală şi provocând avarii la uşa şi aripa din faţă. După şicană, tânărul şi-a continuat drumul, fiind identificat ulterior de poliţişti cu ajutorul indiciilor furnizate de reclamant.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul condus de acesta nu este înmatriculat în circulație.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de distrugere, conducere fără permis şi conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat, iar în cursul zilei de azi, 4 septembrie, va fi prezentat în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri, în jurul orei 11:30, în com. Livezile, Valea Răchișului. Au intervenit pompierii cu o autospecială. Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu de vegetație uscată în com. Livezile, Valea Răchișului. Revenim cu amănunte. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea