Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Tânăr de 23 de ani, din Sebeș, cercetat de polițiști: Ar fi condus sub influența substanțelor psihoactive

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr de 23 de ani, din Sebeș, este cercetat de polițiști după ce ar fi condus sub influența substanțelor psihoactive.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La data de 23 septembrie 2023, în jurul orei 20.40, în timp ce acționau pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Sebeș, polițiștii rutieri din Sebeș au oprit, pentru control, un autoturism care era condus de un tânăr de 23 de ani, din Sebeș.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supendat din funcție timp de aproape 10 ani, Ioan Mureșan a revenit la DIICOT Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Supendat din funcție timp de aproape 10 ani, Ioan Mureșan a revenit la DIICOT Alba Iulia Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât repunerea în situaţia anterioară a procurorului Procurorul Ioan Mureșan a revenit la DIICOT Alba Iulia, după aproape 10 ani de la momentul suspendării din funcție. Secția pentru procurori a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea