Tânăr de 21 de ani, din Horea, reținut pentru tentativă la omor calificat – A dat cu mașina peste 3 persoane cu care a avut, anterior, un conflict

Paul Voicu - Primar 2020

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus, la data de 29.08.2017, punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii preventive a reținerii pe o perioadă de 24 de ore, față de inculpatul Pădurean Nicolae pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor calificat.

În fapt, s-a reținut că, inculpatul – un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Horea -, în data de 27.08.2017, la ora 22.19, conducând un autoturism proprietate personala pe o strada din comună, pe fondul unui conflict spontan anterior și în mod intenționat, a lovit cu autovehiculul  persoanele vătămate M.I., M.I.C. și M.I., care se deplasau pe stradă, pe partea stângă în direcția lor de mers, după care a părăsit locul accidentului și a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale organelor de poliție alertate între timp despre acest eveniment.

ELIT

Victimele au suferit multiple leziuni traumatice care au necesitat spitalizarea acestora.

În cursul zilei de astăzi urmează să fie sesizat Judecătorul de Drepturi și Libertăți din cadrul Tribunalului Alba cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

Mihail David - 2020

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul I.P.J. Alba.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...