Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânăr de 20 de ani din Sebeș, REȚINUT de polițiști pentru furt din locuințe și dintr-o autoutilitară. A sustras portmonee cu diverse sume de bani și un telefon mobil

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

retinuti 2Poliţiştii din Sebeş l-au reţinut pe un tânăr de 20 de ani din oraş care este bănuit de comiterea, în cursul lunii octombrie, a 5 furturi cu un prejudiciu total de peste 6.000 de lei. Tânărul ar fi profitat de neglijenţa proprietarilor care şi-au lăsat bunurile neasigurate. IPJ Alba revine cu recomandări adresate cetăţenilor, pentru siguranţa locuinţelor şi a autoturismelor proprii.

Potrivit IPJ Alba, la data de 7 noiembrie 2016, polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au identificat pe L.C.P., de 20 de ani, din municipiul Sebeş, ca persoană bănuită de comiterea unui număr de 5 furturi reclamate poliţiei în perioada 07-30.10.2016.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în această perioadă, tânărul a pătruns în 4 locuinţe din municipiul Sebeş, profitând de faptul că uşile de acces au fost lăsate de proprietari neasigurate şi a sustras portmonee, în care erau diverse sume de bani şi un telefon mobil.

De asemenea, în data de 28 octombrie, ar fi sustras, dintr-o autoutilitară parcată pe raza localităţii Petreşti, lăsată neasigurată, suma de 200 de lei.

Prejudiciul total, cauzat prin faptele lui L.C.P. a fost estimat la peste 6.000 de lei.

Faţă de tânăr a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, 8 noiembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Pentru a evita furturile din locuinţe şi din auto, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba vă recomandă :

  • Nu lăsaţi uşa descuiată nici pe timpul zilei, nici pe timpul nopţii, chiar dacă vă aflaţi la domiciliu!
  • Când plecaţi de acasă, încuiaţi uşile şi ferestrele! Asiguraţi anexele!
  • Nu daţi informaţii despre sumele de bani sau bunurile de valoare pe care le deţineţi!
  • Nu primiţi în casă persoane necunoscute care oferă spre vânzare diverse bunuri!
  • Asiguraţi autoturismul chiar dacă lipsiţi din el doar câteva minute;
  • Nu lăsaţi în autoturism, la vedere, GPS-uri,staţii emisie-recepţie, aparatură electronică, acte, genţi diplomat, borsete, poşete sau telefoanele mobile!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prichindeii de la o creșă din Alba Iulia s-au costumat în iepurași și au pregătit surprize de Paște pentru cei dragi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prichindeii de la o creșă din Alba Iulia s-au costumat în iepurași și au pregătit surprize de Paște pentru cei dragi Bucurie mare la una din creșele din municipiul Alba Iulia. Cei mai mici dintre învățăceii din oraș s-au pregătit serios pentru venirea iepurașului de Paște și au pregătit împreună cu educatoarea lor surprize minunate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea