Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr de 19 ani, din Sebeș, cercetat penal – A condus drogat cu cannabis, a produs un accident și apoi și-a abandonat mașina

Ziarul Unirea

Publicat

în

În dimineața de 21 februarie, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu-Vâlcea – Deva au observat un autoturism abandonat pe banda de urgență a autostrăzii, în zona kilometrului 303, pe sensul de deplasare Sibiu – Deva. Mașina prezenta avarii ce păreau a fi provenite dintr-un accident rutier.

Conducătorul auto a fost identificat imediat, fiind vorba de un tânăr, de 19 ani, din Sebeș, județul Alba. Acesta s-a prezentat la sediul poliției, unde a fost testat cu aparatul etilotest și cu aparatul DrugTest, reieșind că se afla sub influența substanțelor psihotrope, rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal, tânărul fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ”conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”. Totodată, polițiștii au dispus măsura reținerii permisului de conducere și eliberarea dovezii înlocuitoare, fără drept de circulație.

Poliția Română vă reaminește că, în conformitate cu articolul 336, aliniatul 2 din Codul Penal, ,,se pedepsește cu închisoare de la unu la cinci ani sau cu amendă, persoana aflată sub influenţa unor substanţe psihoactive, care conduce un vehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române în Alba Iulia. Jandarmii s-au întrecut într-un campionat de fotbal, turneu de table sau tenis cu piciorul.  Ieri, 27 martie, la Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea