Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Tabăra de chitară “Acustic Live Music Camp 2012” la final

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Recent, s-a încheiat la Pensiunea Râmeț din județul Alba, seria A din cea de-a V-a ediție a Taberei Naționale de Chitară Acustic Live Music Camp 2012.

Tineri și adulți din toată țara au participat la cursuri intensive de chitară, au învățat tehnici de chitară electrică clasică, flamenco, au învățat elemente de teorie muzicală și au compus cântece pe care le-au prezentat în cadrul unui spectacol la finalul taberei de chitară. Nu au lipsit nici momentele de voie buna din jurul focului de tabără sau incursiuni la Cheile Râmeț și la Mănăstirea Râmeț.

”Tabăra de chitară de anul acesta a fost din punctul nostru de vedere, al gazdelor, foarte reușită. Participanții au fost foarte mulțumiți si s-au lăsat cu greu plecați din tabără. Îmi spuneau mereu ca o săptămână este prea puțin și că ar trebui să mărim durata taberei. Totodată în chestionarele de final pe care le-au completat au avut aprecieri foarte bune, semn că au apreciat munca și implicarea noastră. Premiile oferite de către SC Hora SA Reghin (12 chitare și 30 de tunere pentru chitară), Vio Tube AMP (amplificator în valoare de 1.200 lei) au fost de mare efect și au motivat participanții să fie foarte activi. Ne-a fost de mare ajutor suportul logistic oferit de către Primăria Alba Iulia, Asociația CulturArt și Pensiunea Râmeț cărora le mulțumim foarte mult și pe această cale. Toți participanții au plecat din tabără mai câștigați decât la sosire, în primul rând pentru că au învățat lucruri noi despre chitară, au reușit să compună propriile cântece pe care le puteți vedea pe site-ul și pe canalul de youtube al taberei, au câștigat acordoare pentru chitară de foarte bună calitate, au câștigat chitare noi nouțe, un amplificator, diplome de participare și desigur s-au deschis prietenii care sper să nască colaborări muzicale între ei. Ne dorim ca încet, încet tabără noastră de chitară să primească și un caracter internațional. Având în vedere buna colaborare cu artistul Andras Varga vom încerca în primă etapă să ne deschidem porțile către chitariștii din Ungaria dar nu numai. Credem că seria A a taberei de anul acesta și-a îndeplinit misiunea de promovare a chitarei, de încurajare a studiului acestui instrument muzical și de promovare a tinerilor artiști. Mulțumesc în acest sens tuturor celor implicați: Andras Varga, Andrei Roșulescu, Iarina Copuzaru, echipei de la Pensiunea Râmeț și nu în ultimul rând le mulțumesc părinților pentru încrederea acordată. Îi așteptăm în continuare pe cei interesați la seria B a acestei ediții din 19 – 25 august, serie care desigur va avea și ea premii substanțiale”, a spus organizatorul taberei Silvan Stancel.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea