Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Sute de mii de fani au fost alături de Untold în anul pandemiei!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Peste 100.000 de mii de fani au urmărit, în cele 4 zile dedicate festivalului Untold, transmisiunile show-urilor în premieră ale unor artiști care au urcat în cei 5 ani pe mainstage-ul festivalului.

Fanii au urmărit în fiecare zi pe canalul de YouTube al festivalului seturi în premieră ale unor artiști ca Armin van Buuren, Hardwell, Afrojack, KYGO, Don Diablo, Timmy Trumpet, John Newman și mulți alții. Pe toată perioada transmisiunii, fanii au interacționat între ei și au transmis mesaje emoționante artiștilor, dar și prietenilor lor din diferite colțuri ale lumii.

Pentru seara de sâmbătă, peste 10.000 de fani ai festivalului s-au înregistrat pentru transmisiunea specială, când organizatorii au pregătit un content deosebit pentru ei. Fanii festivalului au putut urmări un set special pregătit de Danny Avila, cu cele mai difuzate piese pe mainstage-ul Untold, un best of Armin van Buuren 5 ani, dar și show-ul lui Kygo din 2018 de la Untold. De altfel, Armin van Buuren a postat sâmbătă, 1 august, pe pagina lui de socializare un mesaj pentru fanii lui și ai festivalului Untold. Toate postările din social media de pe pagina festivalului din timpul zilelor dedicate Untold au avut un reach de peste 5 milioane.

*Sparks of magic, lider de audiență la Pro TV

Peste 780.000 de români din întreaga țară au gustat din magia emisiunii UNTOLD – SPARKS OF MAGIC, transmisă duminică, 2 august, după miezul nopții la PRO TV, iar peste 260.000 de oameni au urmărit întreaga emisiune prezentată de Cabral care a avut invitați speciali, printre care și primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc. Alex Dima, Smiley, Mihai Petre, Marius Moga, Codin Maticiuc, Otravă, Diana Fabuloasa și Pavel Bartoș au povestit experiențele lor de festival și ce înseamnă pentru ei Untold. Emisiunea UNTOLD – SPARKS OF MAGIC a fost lider de audiență, pe publicul comercial.

Ediția cu numărul 6 de Untold trebuia să se desfășoare în perioada 30 iulie – 2 august, la Cluj Napoca, însă a fost anulată din cauza pandemiei.

Lucian DANCIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Sleeping Dogs / Fantomele trecutului Avanpremiera Regia: Adam Cooper Cu: Karen Gillan, Russell Crowe, Marton Csokas, Tommy Flanagan Gen Film: Crima, Mister, Thriller Durată: 115 min Rating: N 15 Russell Crowe este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea