Rămâi conectat

Curier Județean

Suspectul de comiterea furtului a doi viţei, identificat şi reţinut de poliţiştii din Aiud

Bogdan Presecan

Publicat

în

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud i-au identificat în cursul zile de ieri pe S.M., de 24 de ani, din Aiud, care este principalul suspect de comiterea unui furt de animale, faptă sesizată la Poliție cu două zile mai devreme.

Potrivit IPJ Alba, “în urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 24/25 august, tânărul a sustras doi viţei de pe un câmp, din locul numit „Şesuri”, situat pe raza localităţii Măgina, unde au fost lăsaţi, nesupravegheaţi, de către proprietar.

Suspectul a vândut cei doi viţei lui B.A.C., un bărbat de 27 de ani, din municipiul Aiud care i-a transportat în localitatea Sîinbenedic, de unde au fost recuperaţi de poliţişti şi restituiţi păgubitului.

Faţă de S.M. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 29.08.2013, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud cu propunere de arestare  preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Faţă de S.M. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de „tăinuire”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 221 din Codul Penal.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea