Rămâi conectat

Actualitate

Suspect de furt reţinut de poliţiştii din Cugir

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni 11 martie, poliţiştii din Cugir au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de G.G., de 21 de ani, din Cugir, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, faptă comisă împreună cu doi minori, cu două zile înainte.

Potrivit IPJ Alba, “cei 3 suspecţi au fost prinşi de către paznicii unei societăţi comerciale din Cugir, imediat după ce au sustras din incinta societăţii, mai multe elemente metalice.

În cursul zilei de azi, 12 martie, G.G. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Cercetările sunt continuate.„

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL se află în creștere, în timp ce AUR înregistrează o scădere, dar rămâne pe poziția secundă.

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL se află în creștere, în timp ce AUR înregistrează o scădere, dar rămâne pe poziția secundă Conform sondajului, cu 46,6% din intenția de vot la europarlamentare este alianța 46,6%, pe locul secund este AUR cu 16,7%, iar pe locul trei, Alianța Dreapta Unită cu 13,8%. Comparativ cu luna precedentă, Alianţa PSD-PNL […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea