Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

SURSE: Cunoscutul brand McDonald’s ajunge la Alba Iulia. După ”puiul american” de la KFC, albaiulienii vor avea în oraș și vestiții hambugeri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cunoscutul brand McDonald’s ajunge în curând și la Alba Iulia. Potrivit unor surse, acesta face angajări anunțând 8 posturi în programul Manager Trainee. Locul în care va fi construit încă nu a fost stabilit oficial.

Cerințele posturilor sunt: cunoașterea limbii engleze; experiență în domeniu până la 5 ani; nivel studii – student/ absolvent.

Programul Manager Trainee reprezintă unul dintre cele mai complexe sisteme de training din România. Acesta promovează cultura și valorile companiei în rândul angajaților care se pregătesc să urce prima treaptă pe scara ierarhică a managementului într-un restaurant McDonald’s.

Reprezintă primul pas către o carieră în care abilitățile de leadership și management, organizarea și determinarea sunt punctele-cheie și este dedicat atât absolvenților, cât și persoanelor care au experiență în lucrul cu clienții și coordonarea unei echipe. În cadrul programului, viitorii Manageri Trainee urmează un training intensiv.

”În Programul Manager Trainee poate participa. Oricine are pasiunea de a lucra cu clienții și de a ghida o echipă în a obține rezultate extraordinare poate aplica pentru programul Manager Trainee. Fiecare Manager Trainee trebuie să reprezinte un exemplu pentru echipa lui, să aplice în fiecare zi ceea ce învață în timpul programului și să fie un adevărat lider pentru echipa pe care o coordonează.

De aceea, motivarea și deschiderea către schimbări sunt atitudini pe care orice Trainee trebuie să le îmbrățișeze din prima zi”, spun reprezentanții McDonald’s.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea