Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Surpriză! Un deputat de Alba candidat oficial la Primăria Brașov

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulianul Cornel George Comșa, ales deputat al județului Alba în 2012 pe listele Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD), şi-a lansat vineri oficial candidatura pentru Primăria municipiului Braşov.

Cornel ComsaÎn prezent deputat independent, Comșa candidează pentru funcția de edil tot ca independent.

Proaspătul brașovean a declarat la lansarea candidaturii că îşi va construi întreaga campanie în jurul conceptului de familie. „Nu mă refer doar la familia mea ci şi la familia braşovenilor. Vreau ca Braşovul să fie ca o mare familie în care toată lumea să participe şi să aibă, deopotrivă de beneficiat“, a declarat Cornel George Comşa, care a adăugat că unul dintre obiectivele sale ar fi crearea unui „oraş nou“, de tip „green city“, ca o prelungiure a celui existent. „După modelul unor oraşe din Germania de Est sau după modele de dezvoltare aplicate în Emiratele Arabe Unite sau în unele ţări asiatice emergente, se poate proiecta şi construi- atrăgînd fonduri şi nu folosind banii braşovenilor – un oraş complet nou, care să se integreze organic cu Braşovul actual, să il ridice şi să il revitalizeze“, a declarat Comşa citat de monitorulexpres.ro

Comșa a devenit brașovean în 2014, după ce s-a căsătorit cu o localnică. Împreună au un băiat născut anul trecut la Braşov.

„Am adus un spor de 200% pe un element local, adică soţia mea. Eu am devenit braşovean, adică 100%, apoi s-a născut copilul nostru, astfel că s-a ajuns la 200%”, declara recent Comșa pentru bzb.ro. (BP)

sursa foto: monitorulexpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea