Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Surpriză în Liga a IV-a: CSO Cugir revine în campionat *Duminică, meci acasă cu Performanţa Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanta Ighiu-Olimpia Aiud15CSO Cugir revine în Liga a IV-a, după ce în urmă cu două săptămâni a anunţat că se retrage, înaintea startului returului! „Lanterna roşie” a celui de-al 4-lea eşalon va juca duminică, 22 martie, acasă, cu Performanţa Ighiu, ocupanta locului secund.

Au fost probleme organizatorice, pe care le-am depăşit. Vrem să continuăm activitatea fotbalistică„, a declarat Adrian Mihai, reprezentantul CSO Cugir. Gruparea de sub Drăgana nu s-a prezentat la runda inaugurală, pierzând 0-3 la „masa verde” cu Euro Şpring. Şi Cuprirom Abrud a anunţat că se retrage, iar soarta grupării moţeşti rămâne incertă din motive financiare. În consecinţă Liga a IV-a are în continuare 16 echipe în partea a doua a campionatului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur! Rezultate excelente obținute de înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia la Campionatul Național Școlar de Înot. Cu 24 de medalii adjudecate și 311 puncte acumulate, echipa LPS Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea