Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Supermarketul LIDL din Alba Iulia se deschide joi, 7 noiembrie. Se anunţă promoţii pentru primii clienţi!

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noul supermarket LIDL construit în Alba Iulia, mult aşteptat de către locuitorii oraşului, se va deschide joi, 7 noiembrie. Astfel, cetăţenii îşi vor putea face săptămâna viitoare primele cumpărături.

Odată cu deschiderea primului magazin din oraşul nostru, LIDL va veni în întâmpinarea clienţilor cu o gamă largă de produse de calitate, la cele mai bune preţuri. În noul magazin se vor putea găsi produse alimentare proaspete, multe dintre acestea venind direct de la producători locali, dar şi oferte avantajoase pentru o varietate de articole nealimentare.

Totodată, cei care vor călca pragul magazinului la deschidere se vor bucura de numeroase promoţii la produsele din ofertă. Investiţia din municipiul nostru asigură aproape 25 de noi locuri de muncă la nivel local.

Noul magazin LIDL se situează la intersecţia Bulevardului Revoluţiei 1989, cu strada Lalelelor şi strada Ion Lăncrănjan.

LIDL este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 20 de ţări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 10.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajaţi, Lidl se numără printre primii 10 comercianţi de produse alimentare la nivel mondial.

În judeţul Alba, LIDL mai deţine magazine în Sebeş, Aiud, Blaj şi Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea