Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Super concert live cu Diana Grigor & Katalina Rusu în Club Allegria. Vezi cum s-au distrat albaiulienii vineri seara

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulienii care au ales să-şi petreacă seara de vineri în Club Allegria au avut parte de un super concert live cu două tinere talente de succes din Republica Moldova.

Pe scena clubului Allegria au urcat vineri seara  frumoasele moldovence Katalina şi Diana, aflate pentru prima dată la Alba Iulia. Petrecăreţii albaiulieni s-au arătat de-a dreptul impresionaţi de prestaţia acestora dar şi de ţinutele sexy, provocatoare, astfel că au cântat, au petrecut şi s-au simţit bine alături de acestea până târziu în noapte.

Diana Grigor  s-a născut în oraşul Chişinău în data de 18 noiembrie 1991. Din clasa I până în clasa a IX-a a studiat la liceul „Spiru Haret”, apoi a urmat colegiul de muzică „Ştefan Neaga”. În prezent este studentă la Academia de Muzică Teatru şi Arte Plastice „Gavril Muzicescu”, facultatea Canto, Estrada şi Jazz.

„La vârsta de 9 ani a început să iau ore de canto, care m-au ajutat să îmi dau seama că muzica este vocaţia mea şi nu am mai putut niciodată să renunţ la ceea ce îmi place cel mai mult să fac – să cânt. Lansarea mea oficială în showbizul autohton s-a produs la vârsta de 15 ani, atunci când am realizat primul videoclip, la piesa semnată de A. Ursu „Spune da sau nu”. Odata cu această lansare au început să apară invitaţii pentru apariţii în diverse emisiuni modene televizate şi radiofonice urmate evident de multe concerte. Mai târziu, la vârsta de 17 ani am lansat un al doilea videoclip, deja la o piesă semnată de Eugen Doibani. Tot la această vârsta am reuşit să câştig două trofee ale unor concursuri internaţionale din Ucraina. Premii ce au fost un adevărat impuls pentru mine să continui lupta pentru a-mi îndeplini visul de a fi o interpetă de succes. Aceste realizări mi-au dat puteri să merg mai departe şi m-au determinat să mai lansez o piesă semnată de Eugen Doibani urmată de un videoclip. Pe lângă muzică, am hotărât să îmi încerc forţele într-o nouă ipostază, de aceasta dată am apărut pe ecranele televizoarelor în rol de moderator de emisiune, la postul TV21, atunci aveam 16 ani. Un an mai târziu am reuşit să lansez albumul meu de debut: „Pentru început”, album pe care sunt înregistrate 16 piese, la realizarea cărora am colaborat cu unii dintre cei mai profesionişti oameni din showbizul nostru. Acum lucez la noile mele realizări care sper să nu dezamăgească lumea ce m-a îndrăgit deja”, spune Diana, în biografia sa, pe pagina oficială de facebook.

„Laureata mai multor premii şi distincţii naţionale şi internaţionale, Katalina Rusu şi-a descoperit pasiunea pentru lumea muzicii de mic copil, astfel pe la vârsta de 10 ani a înregistrat prima sa piesă în studioul televiziunii naţionale. Datorită perseverenţei, perfecţionismului şi profesionalismului, Katalina a reuşit să ajungă printre cei mai respectaţi şi preferaţi interpreţi din Republica Moldova. Prima piesă care a consacrat-o ca şi artistă, se intitulează “Noaptea de vară”, pe care a lansat-o în cadrul festivalului de la Soci, Rusia. A urmat o perioadă de realizări şi colaborări în domeniul muzicii prin care Katalina Rusu s-a făcut cunoscută publicului larg. A colaborat cu nume sonore ale muzicii autohtone, cum ar fi Marian Starcea, Viorel Burlacu, Eugen Natan Doibani, Max Kissaru, Alex Brashoveanu, Mihai Teodor, Igor Sârbu,etc. În 2009, după succesul din cadrul proiectului televizat „Hello Jurmala” din Letonia,unde a fost desemnată ca fiind cea mai strălucitoare interpretă, a apărut cu piesa „Sparky Lady” în faţa unui numeros public, în finala preselecţiei naţionale „Eurovision”, unde s-a clasat pe locul cinci, chiar de la prima participare. Ultimul single lansat “My Name is Love” se bucură de succes printre rândurile ascultătorilor şi fanilor Katalina Rusu. Pe lângă cariera muzicală, Katalina Rusu şi-a luat şi licenţa de economistă, atfel în 2010 a absolvit Academia de Studii Economice din Republica Moldova, facultatea Relaţii Economice Internaţionale, iar în 2011 a absolvit Acadmia de Muzica, Teatru si Arte Plastice, facultatea Management Artistic şi Cultorologie”, se arată în biografia Katalinei, pe pagina oficială de Facebook.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea