Subiecte simulare Bacalaureat 2019 la MATEMATICĂ: Ce au avut de rezolvat elevii din clasele a XI-a și a XII-a – FOTO

Elevii din anii terminali au susținut, miercuri, proba obligatorie a profilului, la matematică și istorie. Elevii de la profilul real au susținut proba la matematică.

Luni, elevii au susținut proba la limba și literatura română, iar marți, elevii aparținând minorităților naționale au susținut proba la limba maternă.

ELIT

Subiectele la matematică, clasa a XI-a:

Mihail David - 2020

Subiecte la matematică clasa a XII-a:

În 21 martie 2019, elevii susțin simularea la proba la alegere a profilului și specializării. Se organizează numai pentru elevii clasei a XII-a.

Absolvenții trebuie să aleagă una dintre următoarele materii, pentru examen, în funcție de studiile urmate în liceu:

– Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică – elevii de la profilul real din filiera teoretică, de la profilul tehnic și profilul resurse naturale și protecția mediului din filiera tehnologică și de la profilul militar din filiera vocațională

– Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie și, după caz, Sociologie – absolvenții de la profilul umanist din filiera teoretica, de la profilul servicii din filiera tehnologică și din toate profilurile și specializările din filiera vocațională, cu excepția celui menționat mai sus

Rezultatele vor fi afișate în data de 29 martie 2019.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...