Rămâi conectat

Curier Județean

SUBIECTE BACALAUREAT 2017 la limba și literatura română (profil uman), SESIUNEA A DOUA

Ziarul Unirea

Publicat

în

SUBIECTELE LA BACALAUREAT 2017 LA LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, PROFILUL UMAN, ÎN SESIUNEA DE TOAMNĂ

Elevii de clasa a XII-a au susținut, luni, prima probă din cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat 2017, la limba și literatura română, subiectele fiind diferențiate în funcție de profilurile absolvite de candidați.

În județul Alba, 223 din cei 292 de candidaţi înscriși s-au prezentat pentru a susține proba la limba şi literatura română. Examenul a fost organizat cinci centre de evaluare: la Colegiul Tehnic ”Alexandru Domșa” și Colegiul Tehnic ”Apulum” din Alba Iulia, în Sebeș, la Aiud și Câmpeni.

Subiectele la limba și literatura română (profil uman) pot fi găsite AICI

Potrivit calendarului aprobat de MEN, pe 22 august (marți) se desfășoară proba la Limba și literatura maternă, pe 23 august — proba obligatorie a profilului, iar pe 24 august — proba la alegere a profilului și specializării.

Între 25 și 28 august vor fi evaluate competențele lingvistice de comunicare orală în Limba română, pe 28 august — competențele lingvistice de comunicare orală în limba maternă, pe 29 și 30 august — competențele digitale, iar în zilele de 30 și 31 august se va face evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională.

Rezultatele vor fi afișate pe 1 septembrie, până la ora 16,00, iar depunerea contestațiilor va avea loc în aceeași zi, între orele 16,00 — 20,00.

Contestațiile urmează a fi rezolvate între 2 și 5 septembrie, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 6 septembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea