Rămâi conectat

Sport

Sub Drăgana, trebuie răbdare… Două partide consecutive pe „Arena Cugir” pentru Metalurgistul Cugir

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda-Metalurgistul Cugir 34Metalurgistul Cugir, unica reprezentantă a judeţului repartizată în Seria a 5-a a Ligii a 3-a, este şi singura echipă din Alba cu un rezultat negativ la activ în runda inaugurală, 0-1 (0-1) în deplasarea de la Reghin, gol primit din penalty.

Echipa de sub Drăgana are însă posibilitatea reabilitării în cele două jocuri consecutive pe teren propriu, cu CS Iernut şi ASA Tg. Mureş 2, programate vinerea, 10 şi 17 septembrie, pe Arena Cugir. „În primul meci ne-a trădat lipsa de experienţă a propriilor fundaşi”, a sintetizat antrenorul Călin Moldovan debutul stagional. Respectivele întâlniri oficiale sunt primele în faţa suporterilor cugireni, după încheierea lucrărilor de modernizare ale stadionului din Cugir.

*7 transferuri, ultimul, Bactăr (Luceafărul Oradea)

O vară fierbinte, în care lotul de jucători a suferit transformări majore, fiind schimbat din temelii, a culminat cu ultima săptămână înaintea startului stagional. Necazul Vinţului s-a transformat în bucuria Cugirului, sub comanda lui Călin Moldovan ajungând 4 jucători ce au activat la Mureşul: S. Iacşa, I. Tătar, Măd. Popa şi Stoianof. „Careului” vinţean se mai alătură şi alţi trei jucători înregimentaţi pe ultima sută de metri, juniorii Varodi (împrumutat de la FC Botoşani) şi D. Popa (FC Hermannstadt), plus fundaşul central Sergiu Bactăr (21 ani, fost la Luceafărul Oradea) – cel din urmă venit sub Drăgana, renunţându-se în schimb la Miroiu. „Este foarte dificil, avem nevoie de omogenizare rapidă, de relaţii de joc, suntem obligaţi să muncim mult, dar ne-am asumat acest lucru. Am reuşit să formăm un lot, iar acum trebuie să formăm o echipă”, a precizat antrenorul Călin Moldovan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena, în 18-21 aprilie Echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea