Rămâi conectat

Ştirea zilei

ŞTIREA TA: Toaletele ecologice din Alba Iulia, adevărate focare de infecţie: „Sunt mai murdare decât viaţa românilor”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Un locuitor din Municipiul Alba Iulia se declară nemulţumit de starea toaletelor ecologice amplasate pe raza localităţii şi consideră că acestea sunt inutile dacă nu sunt golite, curăţate şi dezinfectate.

În judeţul Alba, toaletele ecologice, s-au înmulţit în ultima vreme pentru a satisface nevoile fiziologice ale oamenilor, dar acestea pot fi folosite doar în caz de urgenţă majoră, sau de persoanele care pot să-şi ţină respiraţia până când îşi rezolvă „problema”. Odată cu încălzirea vremii, trecerea prin zonele în care sunt amplasate, poate fi făcută doar de oamenii puternici, iar folosirea toaletelor doar de cei înfundaţi la nas.

Mai grav, aceste toalete sunt amplasate şi în Cetatea Alba Carolina, principalul loc de vizită pentru turişti, care preferă de multe ori, iarba verde sau zidurile din Şanţurile Cetăţii. Cititorul ediţiei online ziaruluiunirea.ro, consideră că un oraş plin de istorie şi cultură cum este Alba Iulia, ar merita toalete mai curate decât viaţa multora dintre români.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Patru elevi de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir, rezultate remarcabile la olimpiada de limbi romanice: Dănilă Maria Angeles, calificare la etapa națională de limba spaniolă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Patru elevi de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir, rezultate remarcabile la olimpiada de limbi romanice: Dănilă Maria Angeles, calificare la etapa națională de limba spaniolă Elevii de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir au reușit o calificare la etapa națională a olimpiadei de limba spaniolă și un premiul III, o mențiune la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea