Rămâi conectat

Curier Județean

ȘTIREA TA: Propunere pentru administrația locală din Alba Iulia. Să se monteze indicatoare pentru bicicliști, care să-i atenționeze că este interzis să pedaleze pe trecerile de pietoni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un cetățean din Alba Iulia propune administrației locale montarea unor indicatoare la trecerile de pietoni din oraș, care să le atragă atenția bicicliștilor că atunci când traversează pe zebră trebuie să coboare de pe bicicletă.

Acesta a trimis și o imagine cu un astfel de indicator, care înfățișează un biciclist ce traversează trecerea de pietoni pe lângă bicicletă, așa cum e corect, legal și normal.

”În Sibiu există astfel de indicatoare de ceva timp. Ar trebui să se monteze și la noi. E o propunere foarte bună, deoarece avem bicicliști care o fac și nu sunt puțini. În plus, nu puține au fost cazurile când au avut loc accidente din această cauză”, ne scrie cetățeanul.

Reamintim că cei care traversează strada pe bicicletă, la trecerile de pietoni, pot primi amenzi usturătoare.

——————–——–

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea