Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

ȘTIREA TA: Nemulțumiri privind desfășurarea activității de la Serviciul permise auto – înmatriculări

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Şoferii din Alba se grăbesc să îşi schimbe permisele de conducere, înainte de a intra în vigoare legea care îi obligă să-și facă şi vizita medicală. Oamenii se plâng însă că deși reprezentanții Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a  Vehiculelor din Alba Iulia se așteaptă să primească zilnic sute de solicitări, nu au găsit soluții de organizare astfel încât activitatea să se desfășoare în mod civilizat.

Iată ce ne scrie o cititoare la secțiunea ȘTIREA TA:

”Buna seara. Ma adresez dumneavoastră dupa 9 ore de așteptat la coada infernală de azi, 9 ianuarie 2013, de la Serviciul de Inmatriculări-Preschimbări permise și Cărți de identitate. Vreau să subliniez faptul că deși Instituția deține un aparat cu bonuri de ordine (introdus în priză – deci funcționabil), acesta nu este utilizat de către cetățeni, nu că aceștia nu și-ar dori, ci prin simplul fapt că funcționarii care lucrează acolo nu înștiințează lumea să-l folosească… preferă să vadă lumea cum se calcă în picioare, moare de cald și chiar li se face rău!

Nu este posibil așa ceva, nu este o ordine, polițiștii locali nu-și fac treaba, stau planton să treaca ziua! Nu știu ce mai caută astfel de oameni în instituțiile publice și culmea, și pe banii noștri.Toate aceste cozi infernale sunt datorate viitoarei legi din 19 ianuarie 2012 – Schimbarea Noului Cod Rutier. Lipsă de respect din partea autorităților care ar trebui să suplimenteze cu personal pentru ca această perioada cu cozi infernale să treacă mai ușor pentru toată lumea! (lucrează doar 2 angajați – unul care ia actele, asta dacă nu vorbește la telefon între timp, și unul care face poze).

Numai în județul Alba se poate întâmpla așa ceva… să nu fie o ordine, atâta timp cât există și aparat cu bonuri de ordine. Rușine!

V-AȘ FI ATAȘAT POZE, DAR NU PUTEAM SĂ ÎMI RIDIC GEANTA SĂ SCOT TELEFONUL – STĂTEAM CA SARMALELE!”

Foto: ziarulunirea.ro

_________________________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, completează formularul de la pagina ”ȘTIREA TA” iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Atenție, sunt luate în considerare numai mail-urile cu date de contact reale!)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea