Rămâi conectat

Ştirea Ta

ȘTIREA TA: Furt de pomină în Vințu de Jos! Camerele video cu monitorizare în sediul Poliției, furate în bătaie de joc

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un furt inedit, petrecut recent în comuna Vințu de Jos, ne-a fost sesizat de un cititor din această localitate din apropierea municipiului Alba Iulia. Trei camere video montate pe un stâlp pentru supravegherea unor străzi respectiv intersecție, care erau conectate pentru monitorizare la sediul Poliției din comună, au dispărut fără urmă. Potrivit localnicului cu simț civic care ne-a semnalat această situație, polițiștii nu au aflat despre atentatul la “BIG BROTHER”  decât după câteva zile de la momentul furtului.

Scrisoare localnic din Vințu de Jos:

“Sunt un locuitor din Vințu de Jos, județul Alba. Subiectul meu pentru dumneavoastră este un caz mai mult de râs, dar în același timp și de plâns!

Și cu această ocazie vreau sa publicati acest reportaj, care constă în faptul că în data de  aproximativ 1-3 noiembrie 2013 s-au FURAT 3 CAMERE DE SUPRAVEGHEAT video de pe un stâlp situat pe raza comunei Vințu de Jos [intersectia Pod Mures -Merete-Valea Vintului].

Țin sa mentionez că, camerele sunt monitorizate la Sectia de Politie Vintu de Jos unde tot timpul sunt de garda 1-2 agenți. Până acum pot să zic că a fost de râs .. !

Acum domnule Sef de Post, dacă dumneavoastră sunteți cu dreptatea și vă respectați locul si de muncă ți la orice eveniment petrecut datți la ziar faptele: ACUM RUȘINEA FAȚĂ DE LOCUITORII PE CARE SUNTETI INCREDINTAT SĂ-I PROTEJAȚI INTR-UN OARECARE MOD, de ce nu o faceți publică? De ce Domnule sef de post? Vă este rușine sa recunoașteți că nici data furtului nu o stiți … furtul de sub ochi dumneavoastră? Ce incredere sa mai avem in agenții de poliție de la Vintu de Jos? Este un semnal de alarma care trebuie verificat .. SIGURANTA SI INCREDERE ! ? ??

La Vințu de Jos așa ceva nu exista ! Va mulțumesc cu stimă și respect!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția Dacă până nu demult Alba Iulia era ”împânzită” de giratorii, odată cu dispariția lor în urma lucrărilor de mobilitate, șoferii din Alba se pare că au dat uitării regulile de circulație și prioritățile în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea