Știința Bacău – Volei Alba Blaj 0-3 | Examen trecut cu bine de campioana României

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Volei Alba Blaj a trecut și peste examenul din Moldova, învingând pe Știința Bacău, scor 3-0 (25-14, 25-18, 25-17), meci contând pentru etapa a 20-a a Diviziei A1.

Echipa din „Mica Romă” a controlat autoritar disputa din Moldova, impunându-se fără emoții, mai echilibrat fiind numai ultimul parțial când adversarele au fost aproape până la un moment dat. O victorie facilă, diferența de valoare fiid reliefată de finalul partidei, când Blajul a realizat 6 puncte consecutive și a încheiat disputa

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Numai de 64 de minute a avut nevoie campioana României pentru a câștiga toate punctele, Volei Alba Blaj se menține pe prima poziție a ierarhiei, având 4 puncte avans cu două etape înaintea încheierii sezonului regular.

Cele mai bune jucătoare ale Blajului au fost Sanja Gamma – cu 14 puncte, Bianka Busa – 13 și Ioana Baciu – 12, în tabăra adversă remarcându-se Slavina Koleva (fosta echipieră a Blajului) – cu 11 puncte

Volei Alba Blaj are 9 victorii (7 consecutive) din 10 dispute în 2020 (un singur eșec, în Italia) și urmează disputa din Divizia A1 cu CSM Târgoviște (acasă, miercuri, 26 februarie).

Volei Alba Blaj: Ioana Baciu – 12 puncte, Nađa Ninković 6p, Femke Stoltenborg 7p, Maja Aleksić 9p, Sanja Gamma 14 p, Bianka Buša 13 p- Silvija Popović (libero), a mai intrat Sanja Gommans. Antrenor Darko Zakoc.

Dan HENEGAR