Rămâi conectat

Curier Județean

Ștefan Hrușcă va susține câte un concert de colinde, la Alba Iulia și la Cugir, în data de 16 decembrie

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Stefan Hrusca01Ștefan Hrușcă va susține în Postul Crăciunului aproximativ 30 de concerte de colinde în mai multe orașe din țară și din străinătate.

Potrivit datelor publicate pe site-ul său, interpretul va susține în 16 decembrie, un concert de colinde, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, de la ora 17.00, respectiv la Casa de Cultură din Cugir de la ora 20.30.

Turneul din țară se numește ”Dascălul de colinde”. Florile DalbeTrei PastoriAfara Ninge Liniștit, Linu-i LinSfanta-i Sara de Crăciun dar si Ruga Pentru Parinti vor fi cantate live de catre unul dintre cei mai îndrăgiți colindători.

Prețul unui bilet la concertul din Alba Iulia este 70 de lei și se poate achiziționa online pe biletoo.ro, respectiv de la CSS Alba Iulia.

Ștefan Hrușcă este un interpret român, originar din Maramureș, cunoscut publicului din România mai ales prin colindele care le interpretează.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Avertizare RO-ALERT la Alba Iulia – cartierul Oarda: A fost semnalată prezența unui URS

Bogdan Ilea

Publicat

în

Avertizare RO-ALERT la Alba Iulia – cartierul Oarda: A fost semnalată prezența unui URS Prezența unui urs a fost semnalată în cursul zilei de joi, 25 aprilie, aproximativ ora 09:30, în Alba Iulia, cartierul Oarda. Potrivit IPJ Alba, a fost semnalată prezenta unui urs pe raza localității Oarda. A fost emis mesaj RO-Alert locuitorilor din zonă. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea