Ştefan Fogoroşi revine la Unirea Alba Iulia! Antrenor al echipei de Liga a V-a a „alb-negrilor”, activând în continuare şi la Sportul Petreşti!

Divizonara terţă AFC Unirea 1924 Alba Iulia intenţionează ca în următoarea ediţie a Ligii a V-a să înscrie o echipă de juniori în competiţia organizată de AJF Alba, antrenorul acesteia urmând să fie experimentatul Ştefan Fogoroşi.

Dacă discuţiile, aflate într-o fază avansată, se vor concretiza, Ştefan Fogoroşi va activa în paralel la Sportul Petreşti, în Liga a IV-a şi la Unirea Alba Iulia, în Liga a 5-a.

În principiu, experimentatul tehnician ar agrea o asemenea alternativă, urmând să activeze, în paralel, în funcţie de timpul disponibil, atât la Sportul Petreşti, cât şi la Unirea Alba Iulia, aici cu preponderenţă în sectorul juvenil.

Conform informaţiilor venite dinspre clubul din Cetatea Marii Uniri, „alb-negrii” doresc ca în campionatul 2017-2018 să nu mai activeze în competiţiile naţionale cu formaţia Under 19, preferând participarea în al cincilea eşalon.

Fogoroşi ar reveni astfel după 13 ani în „Cetate”, acesta fiind, în 2004, secundul lui Alexandru Pelici în Divizia A, în stagiunea în care uririşti realizat o performanţă istorică, terminarea campionatului pe poziţia a şasea în elită.

Vara trecută, Ştefan Fogoroşi a fost instalat la cârma divizionarei terţe Mureşul Vinţu de Jos, cu care a câştigat Supercupa AJF Alba, ulterior formaţia desfiinţându-se. După turul petrecut la Dalia Sport Daia Română, Fogoroşi a preluat Sportul Petreşti, cu care a terminat campionatul Ligii a IV-a pe locul 5, jucând şi semifinală de Cupa României.

Dan HENEGAR

2 Comentarii

Dan 3 iulie 2017 at 10:55

fogorosi printre copii!asta e un agitat si un descreierat!

Ovidiu 3 iulie 2017 at 20:00

Foarte slab fotbalist.N-am auzit ca ar fi mai bun ca antrenor

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...