Rămâi conectat

Sport

Steaua, adversarul dorit de Metalurgistul Cugir în “16”-imile Cupei României! Tragerea la sorţi va fi mâine

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Steaua, cea mai titrată echipă din ţară,metalurgistul-cugir-cs-iernut-68 este cel mai dorit adversar pentru Metalurgistul Cugir în Cupa României, tragerea la sorţi fiind mâine după-amiază.

Calificată la “masa verde” în “16”-imile Cupei României, Metalurgistul Cugir îşi va cunoaşte mâine numele adversarului din faza următoare, Steaua fiind echipa râvnită sub Drăgana.

Însă în cazul în care sorţii ar scoate în calea Cugirului pe Steaua, bucuria ar fi înjumătăţită, întrucât sunt şanse ca un asemenea meci să fie mutat, din raţionamente de televizare, pe un alt stadion din zonă, precum cel din “Gruia” sau la Mediaş.

Metalurgistul Cugir poate fi considerată cea mai norocoasă echipă din ţară, în condiţiile în care are şansa să întâlnească o echipă din Liga 1, fără a câştiga vreun meci pe teren, avansarea în Cupa României fiind în trei rânduri, la “masa verde”. Cel mai celebru episod a fost la Recea, unde gazdele au învins cu 9-0 formaţia de juniori a Cugirului, dar apoi au pierdut întrucât au efectut 4 modificări în loc de trei, câte sunt permise de regulament. În consecinţă, brigada delegată la jocul cu pricina a fost oprită de la delegări timp de şase luni de Comisia Centrală a Arbitrilor! În plus, Comisia de Recurs din cadrul FRF a respins memoriul formaţiei ACS Comuna Recea.

Conform sport.ro, Metalurgistul Cugir a pierdut cu 9-0, dar a avansat două tururi în Cupă! Se roagă să pice cu Steaua. Tragerea la sorţi e joi, la ora 18.00, în direct la sport.ro. Cugirul e cea mai norocoasă echipă din Romania. A câştigat de 3 ori la rând la masa verde ! Pe teren, a pierdut ultimul meci cu 9-0.

Nici nu ne bucuram, nici nu ne supăram. Îl luam ca un bonus pentru noi. Ar fi o sărbatoare şi mai mare, Steaua e echipa cea mai titrată din ţară„, spune antrenorul Călin Moldovan, într-un reportaj pentru Pro TV. Stadionul arată bine, a fost modernizat în acest an, iar la Cugir e aşteptat un nume mare din liga întâi! „Aici, în oraş, sunt foarte mulţi stelisti. Daca ar veni Steaua, n-am avea atâtea bilete câtă lume ar veni”, a afirmat pentru sursa mai sus citată, căpitanul Lucian Itu, secundul Cugirului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea