Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Starea de sănătate a lui Cristi Coroian se îmbunătăţeşte | Antrenorul Metalurgistului Cugir, mutat de la Terapie Intensivă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Starea lui Cristi Coroian se îmbunătăţeşte, antrenorul Metalurgistului Cugir fiind mutat de la Terapie Intensivă. Coroian Metalurgistul Cugir 3Metalurgistul Cugir şi Sănătatea Cluj au jucat ieri, în Cupa României cu gândul la fostul atacant, conform unui material publicat pe site-ul prosport.ro.

Menţionăm că în 21 iulie, Coroian a suferit un atac cerebral în timpul unui antrenament în sala de forţă a echipei de Liga a 3-a de sub Drăgana.

Citeşte şi: În turul al treilea al Cupei României, Sănătatea Cluj – Metalurgistul Cugir 1-4 (0-1) | Calificare dedicată lui Coroian

La meciul de Cupa României dintre Sănătatea Cluj şi Metalurgistul Cugir, ambele echipe au intrat pe teren cu tricouri inscripţionate cu mesaje de încurajare pentru antrenor.

Situaţia medicală a lui Coroian se ameliorează, acesta fiind scos ieri de la Terapie Intensivă. Fostul atacant va urma un program de recuperare în Austria.

Cristi Coroian trece în continuare prin momente cumplite, după ce a suferit un atac cerebral ischemic, în timpul unui antrenament al echipei pe care o antrenează, Metalurgistul Cugir. Starea fostului atacant al lui CFR, „U” Cluj Progresul şi Gloria Bistriţa pare, din fericire, să se amelioreze. “Coro” a fost mutat de la Terapie Intensivă, acolo unde a fost internat în ultimele două săptămâni, semn că starea sănătăţii sale este mai bună. El va rămâne în continuare însă internat la Clinica de Coroian Metalurgistul Cugir 2Neurochirurgie din Cluj Napoca, iar după externare acesta va pleca la o clinică din Austria, unde va urma un program de recuperare.

Echipa de Liga a III-a pe care Cristi Coroian o antrenează, Metalurgistul Cugir, a jucat ieri  în Cupa României, împotriva celor de la Sănătatea Cluj. Ambele formaţii au încercat să-i transmită un mesaj de încurajare celui aflat în suferinţă, la meciul la care a asistat şi Cristi Dulca, selecţionerul naţionalei de tineret. “Suntem alături de tine, Coro!”, a scris pe ticourile cu care cei de la Cugir au intrat pe teren, mesaj similar afişând şi jucătorii de la Sănătatea Cluj, pentru care evoluează Florin Dan, Pâglişan şi Kiss, foşti colegi ai lui Coroian: “Sănătatea, alături de Coro!”.

Nici suporterii CFR-ului nu l-au uitat pe Cristi Coroian. Şi aceştia au afişat, la partida cu petrolul un mesaj de încurajare pentru fostul atacant al clujenilor. “Fii tare în continuare, suflarea vişinie te vrea înapoi în picioare!”, a fost bannerul afişat de galeria CFR-ului.

Sursa (foto-text): www.prosport.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea