Rămâi conectat

Sport

Sportul Studenţesc – CSU LPS Alba Iulia 51-62

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Gruparea din Cetatea Marii Uniri şi-a atins scopul şi a câştigat al treilea meci consecutiv în cadrul grupei A2 din Divizia A de baschet feminin. A fost Sportul Studenţesc Omnilogic Bucureşti – CS Universitatea “1 Decembrie 1918” LPS Alba Iulia scor 51-62 (18-15, 13-14, 12-15, 8-18), o partidă disputată sub semnul echilibrului (s-au consemnat 10 schimbări de lider pe tabelă şi nouă egalităţi), vizitatoarele detaşându-se în ultimul sfert, adjudecat la o diferenţă de 10 puncte.
Pentru albaiulience au înscris Elena Dincă şi Adina Pop – câte 14 puncte, Volha Tămărgeanu – 11, Luiza Voinea – 10, Alexandra Uiuiu – 8, Silvia Grădinaru – 3 şi Carmen Negru – două. CSU LPS Alba Iulia şi-a păstrat fotoliul de lider, iar partida din runda a 4-a ce trebuia să se dispute sâmbătă, 19 februarie, acasă cu urmăritoarea Universitatea Cluj Napoca (tot maximum de puncte, coşaveraj inferior) a fost amânată pentru luna martie, la cererea studentelor de pe Someş. “Veneam după o pauză îndelungată, am intrat mai greu în joc, însă după primele două sferturi am reuşit să impunem ritmul”, a precizat antrenorul George Lăncrăjan, deranjat de prestaţia arbitrilor. “Am avut multe eliminări prea uşor acordate, arbitrajul a fost tendenţios”, a mai spus tehnicianul ardelencelor. Pe de altă parte însă, miercuri de la ora 18.00, CS Universitatea “1 Decembrie 1918” LPS Alba Iulia va evolua în deplasare în prima manşă a turului secund din Cupa României în compania echipei SCM CSŞ Craiova (locul al treilea în grupa 1-8), echipa olteană debutând astfel în cupă. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naționale, la Craiva pentru o întâlnire specială cu copiii din zonă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naționale, s-a întors la Craiva pentru o întâlnire specială cu copiii din zonă! Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naționale de fotbal a României, s-a întors pentru câteva ore la Craiva, locul de unde a plecat în fotbalul mare! Stabilit în Alba Iulia, „tricolorul” și-a lăsat fetele Masha și Zoe în grija soției […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea