Sportivi și antrenori din Alba Iulia, premiați de primărie pentru rezultatele obținute la competițiile din 2019. Proiect în Consiliul Local

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

295 de sporitivi și antrenori din Alba Iulia vor fi premiați de Primărie, pentru rezultatele obținute la competițiile din 2019, în cazul în care proiectul propus în Consiliul Local va fi votat de consilieri.

Premiile vor fi cuprinse între 150 de lei și 500 de lei, iar suma totală depășește 60.000 de lei

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Pe parcursul anului 2019 sportivii din municipiul Alba Iulia au participat la numeroase competiții atât naționale cât și internaționale, unde au obținut rezultate bune și foarte bune, astfel că acest demers este cadrul perfect pentru premierea sportivilor și antrenorilor, și trebuie interpretat ca un gest de recunoaștere și sprijin a eforturilor depuse de aceștia.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Situația centralizatoare ierarhică cu sportivii și antrenorii/profesorii care vor fi premiați, va fi întocmită în funcție de rezultatele obținute la nivel național și internațional comunicate de structurile sportive cu sediul în municipiul Alba Iulia prin intermediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret ALBA.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei