Rămâi conectat

Societate

„Speranţă pentru Ana Maria”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Concert de binefacere pentru tânăra bolnavă de cancer, de la Liceul de muzică

 Mâine, 17 noiembrie 2011, ora 17.00, la Casa de cultură a studenţilor din Alba Iulia are loc un concert de binefacere intitulat „Speranţă pentru Ana Maria”. Concertul este organizat de către profesorii şi elevii Liceului de muzică şi arte plastice din Alba Iulia, care s-au solidarizat pentru a strânge banii necesari elevei acestui liceu, Ana Maria Salcu, bolnavă de cancer, care are nevoie de tratament în străinătate. În deschiderea concertului va avea loc şi vernisajul unei expoziţii de artă cu vânzare, organizată de colegii Anei Maria, din clasa a X-a B. În acest context trebuie să vă mărturisim că, exact în ziua apariţiei articolului nostru despre situaţia dramatică a acestei tinere de 16 ani, am fost contactaţi de către liderul liberal Florin Roman, care şi-a exprimat nu numai dorinţa de a o ajuta personal, ci i-a şi pus în legătură pe organizatorii campaniei cu o instituţie puternică, capabilă să doneze o sumă însemnată pentru salvarea vieţii Anei Maria. Nu putem menţiona numele acestei instituţii pentru că aceasta este dorinţa domnului Roman. De fapt dânsul nu a dorit să se menţioneze nici numele său, dar mi-am permis să comit această indiscreţie pentru a-i îndemna şi pe alţii să-i urmeze exemplul.
Sunteţi aşteptaţi, aşadar, dragi albaiulieni, miercuri, 17 noiembrie, ora 17.00, la Casa de cultură a studenţilor, pentru a sprijini cauza Anei Maria Salcu. Vă reamintim că donaţiile dumneavoastră pot fi depuse în contul cu nr. RO810014087 800320003, deschis la BCR Alba Iulia, pe numele tatălui tinerei, Gabriel Salcu. (I.H.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea