Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Spectacol umanitar la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În data de 25 noiembrie 2010, oameni cu suflet din judeţul Alba (şi nu numai) susţin un spectacol folcloric, pentru a ajuta un tânăr din Avram Iancu: Tomici Adrian Ştefan, student la Facultatea de Mediu din Timişoara, care are nevoie de o intervenţie chirurgicală urgentă pe creier şi la plămâni. Operaţia, care costă foarte mult, urmează să fie făcută într-o clinică din Germania şi îi va salva viaţa.
Facem un apel pe această cale tuturor oamenilor de bine, cu suflet mare, care doresc să ajute acest băiat, să participe la spectacol. În spectacol vor evolua: Fanfara Centrului de Cultură „Augustin Bena” – dirijor Corin Honcaş, Ansamblul Folcloric al Judeţului Alba – dirijor Alexandru Pal, Ansamblul „Plăişorul” din Săliştea – coordonator Petru Bran, grupul „DATINI” din Alba Iulia. Vor cânta pentru dumneavoastră îndrăgiţii interpreţi de muzică populară Marinela Baba, Roxana Reche, Cătălin Haşa, Maria Filimon, Dorina Nariţa, Floricica Moga, Maria Tudor, Nicolae Tuhuţ, Florin Lupşanul, Iulia Zureanu, Maria Dan Păucean, Niculina Pop Boncea, Tuţa Cleanului, Iovian Potor. În spectacol vor evolua şi un grup de căluşari, dansuri mixte, solişti: Preot Gheorghe Marin, Cosmin Sima – taragot, Ovidiu Ţăranu – nai, Andra Raluca Stănilă, Maria Magdalena Călugăr. Tradiţia străbună a sărbătorilor de iarnă va fi adusă în casele tuturor participanţilor la spectacolul umanitar de colindele impresionante interpretate de artiştii noştri populari. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

AVERTIZARE RO-ALERT la Baia de Arieș: A fost semnalată prezența unui URS în satul Muncelu

Bogdan Ilea

Publicat

în

AVERTIZARE RO-ALERT la Baia de Arieș: A fost semnalată prezența unui URS în satul Muncelu Prezența unui urs a fost semnalată în cursul serii de sâmbătă, 19 mai 2024, în satul Muncelu, Baia de Arieș. Oamenii au fost informați trimis prin RO-ALERT cu privire la apariția unui urs în zona satului Muncelu. Sfaturi care le-ar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea