Spectacol de ARTIFICII în cadrul Alba Fest 2018®, cel mai aşteptat eveniment al anului de la Alba Iulia

Alba Fest HIT (HighIntensityThrills) – Foc de artificii și spectacol piro-muzical în cadrul Alba Fest 2018®, cel mai aşteptat eveniment al anului de la Alba Iulia.

La început de vară, Alba Iulia este destinaţia perfectă pentru câteva zile de distracţie garantată. Cel mai aşteptat eveniment al anului la Alba Iulia face istorie într-o nouă ediţie. Artiştii cu hit-uri devenite peste noapte „number one” la toate radiourile şi în toate topurile, cei mai văzuţi şi apreciaţi la toate emisiunile TV din România, vin din nou în Transilvania, la Alba Fest® – The very Best of The Best.

Alba Fest® este unul dintre cele mai importante evenimente organizate anual, la Alba Iulia, în Cetatea Alba Carolina. Văzând invitațiile lansate de autorități, este de așteptat ca cea mai mare cetate din România să se transforme, din nou, într-o scenă uriașă pe care vor urca superlativele absolute ale momentului în lumea muzicală.

Pe lângă spectacolele incendiare, Primăria și-a anunțat intenția de a achiziționa serviciile de organizare a spectacol piro-muzical pe tema Alba Fest HIT (HighIntensityThrills). Bugetul festivalului anul acesta se ridică la 700.000 de lei, respectiv circa 150.000 de euro.

Invitația de participare la procedura de atribuire a contractului de achiziţie a serviciilor de organizare a spectacolului piro-muzical în cadrul Alba Fest®, 8-10.06.2018, Cetatea Alba Carolina, lansată de municipalitate se încheie miercuri, 30. 05. 2018. Ofertanţii interesaţi de procedura de achiziţie, care nu au depus încă ofertele în plic închis, la Registratura Primăriei, mai au timp până mâine, la ora 14.00.

Alba Fest® 2018 se va desfășura în zilele de 8, 9 şi 10 iunie, fiind singurul eveniment în care oraşul are mai puţini locuitori decât spectatori: 50 000 de oameni, în trei zile de show total. Cei care vor alege să petreacă în perioada 8-10 iunie în ”Cealaltă Capitală” vor avea parte de zile memorabile cu super concertele pregătite la ceas de seară.

INNA, Andra, Smiley, Carla’s Dreams, Paraziţii, B.U.G. Mafia şi Antonia sunt cap de afiş la cel mai aşteptat eveniment al acestei veri. Cei mai buni dintre cei buni, un spectacol 100% românesc îi aşteaptă pe albaiulieni chiar la ei în oraş.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

ducu 29 mai 2018 at 21:51

iara ne intoxicati cu artificii??

ABC 30 mai 2018 at 12:00

Iarasi le puneti in benzinaria de la hotel cetate?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...