Rămâi conectat

Ştirea zilei

Spărgătorul ATM-uriilor din Alba reținut de polițiștii din Cluj. Tânărul are 26 de ani și un palmares impresionant

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Autorul atacului petecut în urmă cu o lună la Alba Iulia, la cinci bancomate de la trei bănci diferite, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Cluj care se aflau pe urmele sale de mai multă vreme.

Tânărul de doar 26 de ani este din Caraş Severin și are un palmares impresionant în prădarea bancomatele băncilor.

UPDATE: Bărbatul se numeşte Ţundrea Miodrag Vasile şi este fost jucător de fotbal la echipa Metalul Bocşa. Judecătorii din Cluj au emis pe numele său un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.

bancomat fortat Alba Iulia (2)În urma investigațiilor s-a stabilit că suspectul ar fi retras fraudulos numerar din peste 50 de ATM-uri de pe raza județelor Alba, Sibiu, Hunedoara, Arad, Bihor şi Timiș.

Polițiștii au reușit să îl prindă, mergând pe urmele lui, tocmai în judeţul Caraş Severin. Însoțiți de criminaliști și luptători SAS echipa de cercatare a și efectuat o percheziție la domiciliul acestuia.

Potrivit IPJ Cluj, tânărul a încercat să sustragă bani inclusiv din 7 bancomate din Cluj-Napoca, fiind și filmat, în 24 septembrie, când a încercat să scoată bani din mai multe ATM-uri.

CITEȘTE ȘI: Atac la 5 bancomate de la 3 bănci din Alba Iulia. Polițiștii se află pe urmele autorilor

Modul de operare este același ca și la Alba Iulia. Suspectul se folosea de dispozitive confecționate artizanal pe care le punea în interiorul fantei de eliberare a banilor, blocând astfel bancnotele ce urmau să fie eliberate la efectuarea unei retrageri de bani din ATM.

Valoarea totală a prejudiciului cauzat nu a fost încă stabilită. Cele cinci bănci din Alba Iulia nu au raportat încă niciun alt prejudiciu decât cel produs de distrugerile fantelor la bancomate forțate. (BP)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea