Rămâi conectat

Ştirea zilei

Atac la 5 bancomate de la 3 bănci din Alba Iulia. Polițiștii se află pe urmele autorilor

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cinci bancomate de la trei bănci diferite din municipiul Alba Iulia au fost forțate marți seară de persoane necunoscute. Polițiștii au demarat o anchetă pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere și efectuează cercetări pentru identificarea autorilor.

bancomat fortat Alba Iulia (1)Reprezentanții băncilor nu au declarat până în acest moment vreun prejudiciu. În funcție de stabilirea unor prejudicii din partea băncilor sau a unor terțe persoane, precum clienți ai ATM-urilor viciate, oamenii legii vor schimba încadrarea juridică a faptei în furt calificat.

 

Potrivit IPJ Alba, trei bancomate aparținând aceleiași bănci au fost forțate în cartierul Cetate, zona bulevardelor Transilvaniei și Revoluției 1989, iar altele două, de la unități bancomat fortat Alba Iulia (2)bancare diferite, sunt situate în zona centrală a municipiului.

Practic, au fost forțate fantele prin care se eliberează bacnotele. ATM-urile avariate sunt în prezent nefuncționale, acestea afișând clienților pe ecran eroarea.

Modul de operare al autorilor nu este unul uzual, nefiind clar încă dacă este vorba despre niște hoți specializați în astfel de furturi sau doar de niște amatori curajoși. Răspunsul la această întrebare urmează să îl ofere băncile, după ce vor număra banii din seifele bancomatelor forțate.

Revenim cu detalii


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea