Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Sorina Brumariu, în fața Andei Adam în topul FHM 2014. Ce loc ocupă albaiulianca

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

10329184_10204305874625785_4224887521318218780_nUnul dintre cele mai așteptate, interesante și urmărite concursuri de frumusețe din România este cel al revistei FHM, în care topul este stabilit de cititori.

Concurentele participă în fiecare an la invitația revistei, unele fac parte din lumea modei, altele sunt cântărețe consacrate, iar o altă parte nu au nicio legătură cu moda, showbiz-ul sau alte domenii care le-ar putea propulsa și aduce mai multe voturi.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Un astfel de caz este și cel al Sorinei Brumariu, tânăra originară din Alba Iulia care a luat un onorabil loc 23 provenind dintr-un oraș mic, fiind necunoscută în rândul maselor.

La finala care a avut loc la BOA Summer Club în București nu au participat toate cele 100 de concurente, și s-au înmânat 30 de premii, Sorina fiind în fața cântăreței Anda Adam și a ”bebelușelor” de la Cronica Cârcotașilor.

Un merituos loc unu l-a obținut Antonia, cântăreața care a avut o ascensiune remarcabilă în ultimii ani. Pe locul doi s-a situat mult mai cunoscuta Rihanna, iar ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Lora. Ruby a obținut locul patru, iar frumoasa Laura Cosoi poziția a 5-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Kingdom of the Planet of the Apes / Planeta maimuțelor: Noul regat Avanpremiera Regia: Wes Ball Cu: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague Gen Film: Actiune, SF […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea