Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Sorin Vasile este candidatul MP la Primăria Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Partidul Mișcarea Populară din județul Alba și-a prezentat vineri, 29 ianuarie, candidatul pentru Primăria Cugir la alegerile locale din acest an.

Sorin VAsile Miscarea Populara Alba_candidat CugirNumele său este Sorin Vasile, are 39 de ani neînpliniți, a absolvit Facuktatea de Științe Economice și se ocupă ce administratorea unei societăți comerciale. Este consilier local în Cugir, fiind ales în 2012 pe listele PP-DD.

 

Candidatul pentru postul de primar al Cugirului susține că s-a alăturat echipei Mișcării Populare din Alba pentru că este unul dintre singurele partide care promovează tinerii în administrația locală, unde s-au format “adevărate dinastii”, instituții în care mulți dintre angajați sunt rude.

Obiectivul său principal dacă va fi ales primar este legat de crearea de locuri de muncă pentru tineri, care să nu mai fie nevoiți să plece în străinătate, sau pentru ca cei plecați să aibă unde să se întoarcă.

 

„Cugirul este o zonă industrială, cu două fabrici puternice de armament. Ar trebui schimbate multe! Începând de la o cooperare între fabrici, administrația locală și școală. Pentru că nu mai sunt școli profesionale, iar tinerii învață la licee teoretice. Și nu toți elevii pot să termine un liceu teoretic, să își ia examenul de bacalaureat și să aibă o funcție în diferite domenii. Și atunci trebuie să aibe condiții să învețe o meserie, să își câștige un loc de muncă, să își poată întreține familia și să își poată plătii dările către stat”, a declarat presei Sorin Vasile, candidatul MP la Primăria Cugir.

 

Președintele Mișcării Populare din județul Alba, deputatul Clement Negruțiu, s-a referit la Sorin Vasile ca fiind un tânăr deosebit, un căștig pentru organizație, care se va ocupa în continuare și de coordonarea activității partidului în zona Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea