Rămâi conectat

Politică Administrație

Sondaj: PMP ar depăşi PDL la alegerile parlamentare, iar Elena Udrea e în faţa lui Cătălin Predoiu, la prezidenţiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

elena-udrea-si-catalin-predoiu-sunt-consateni-si-au-fost-colegi-de-liceu-7303199Un sondaj realizat la comanda PMP de către firma americană de consultanţă politică „Greenberg Quinlan Rosner Research” şi dat publicităţii de Evenimentul Zilei arată că pentru prima dată, Partidul Mişcarea Populară depășește formațiunea condusă de Vasile Blaga și Cătălin Predoiu. Dacă duminică ar avea loc alegeri pentru parlament, PSD ar obţine 40%, PNL doar 12%, PMP – 11%, PDL – 9%, iar indecişi se arată 10%.

Scorurile sunt pe votanții probabili, adică în rândul oamenilor care declară că sunt hotărâți să vină la vot. Dacă se redistribuie nehotărâții, PMP crește la 12%, față de PDL care este la 10% intenție de vot.

Dacă duminică ar fi alegeri prezidenţiale, Victor Ponta şi Crin Antonescu s-ar duela în turul II, liderul PSD având 36% in primul, în vreme ce Crin ar aduna 17%. Elena Udrea s-ar afla pe locul 3, cu 11%, în vreme ce Cătălin Predoiu ar aduna doar 8%. Procentul indecișilor este de 12%.

Sondajul a fost realizat în perioada 26-30 aprilie, pe 1.200 de subiecți, marja de eroare fiind de 2,8%.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea