Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Solina Romania – Phoenix-ul pieței ingredientelor alimentare din Sud-Estul Europei, începe din toamnă construcția noii fabrici de la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Solina Romania – Phoenix-ul pieței ingredientelor alimentare din Sud-Estul Europei, începe din toamnă construcția noii fabrici de la Alba Iulia

La 4 luni de la incendiul care a distrus fabrica Solina de la Alba Iulia, avem bucuria de a anunța recuperarea majorității business-ului pe piața din Romania și Sud-Estul Europei, compania reușind să atingă o stare de echilibru din punct de vedere al noului mod de desfășurare al operațiunilor. Practic, am intrat în noua stare de „normalitate”.

Au fost 4 luni de muncă acerbă, dar entuziastă și plină de speranțe, în care împreună cu o echipă mai unită ca niciodată, am reușit să stabilizăm derularea proceselor existente anterior incendiului, și mai mult, să reactivăm toate capabilitățile, nu doar cele de procesare și comercializare, ci și cele care au în vedere pilonul dezvoltării continue. Astfel, am reactivat Stația Pilot de testare a noilor produse, precum și Laboratorul de Cercetare-Dezvoltare.

De curand, avem posibilitatea sa ne îndreptăm către clienții noștri cu propuneri de produse noi, dezvoltate din pasiunea pentru noi gusturi, aliniate în totalitate cu trendurile pieței careia ne adresăm.

Cea mai mare realizare de care ne-am bucurat în această perioadă este menținerea echipei, care azi, este mai unită și mai motivată ca niciodată de dorința de a recupera toate pierderile suferite în această perioadă de criză.

Pentru că povestea păsării Phoenix ne inspiră în activitatea de zi cu zi, am demarat lucrările de investiții pentru activarea unei secții de producție în Alba Iulia, funcțională începând cu a doua jumătate a lunii iunie, asigurând standardele înalte ale calității produselor și siguranței alimentului cu care ne-am obișnuit clienții și a cărei capacitate de procesare va acoperi aproximativ 60 % din necesarul actual. Astfel, vom reuși sa îmbunătațim timpul de răspuns la solicitarile clienților noștri.

Vom funcționa în această locație până la finalizarea lucrărilor de REconstrucție a fabricii de ingrediente alimentare distruse, pe același amplasament (Alba Iulia, Calea Ciugudului, nr.7).

În toamna acestui an vom demara acest proces, în baza unui nou concept vis-a-vis de capacitățile de procesare și tehnologiile utilizate. Credem cu tărie că până la finele anului 2020, ne vom putea mândri cu una dintre cele mai moderne fabrici de ingrediente alimentare din Europa.

În configurarea acesteia se va ține cont în totalitate de nevoile prezente și viitoare ale clienților noștri, proiectul fiind aliniat cu cele mai noi tendințe din industrie.

În același timp, ne bucurăm că cele două companii de asigurări au finalizat la data prezentului comunicat, instrumentarea dosarelor de daună,  sumele datorate companiei noastre urmând a fi integral încasate până la data de 10 Iunie.

Având speranța că renașterea Solina Romania este în esență o lecție de viață, o lecție de business și de management, vom face toate eforturile necesare pentru a contribui constant la dezvoltarea activității partenerilor noștri, creând împreună povești de succes.

În numele Solina Romania,

Ciprian GRĂDINARIU

Country Manager


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea