Rămâi conectat

Ştirea zilei

Solina România, după incendiul care a distrus fabrica din Alba Iulia: ”În aceste momente, siguranţa oamenilor, a bazelor de date și reluarea business- ului, sunt cele mai importante aspecte pentru companie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

În dimineaţa zilei de 2 Februarie 2019, în jurul orei 6.00, un incendiu devastator a izbucnit la fabrica Solina România, din Alba Iulia. În acest moment, obiectivul nu mai este operabil, pagubele sunt majore. În momentul izbucnirii incendiului, nici un angajat nu se afla în interiorul fabricii, şi din fericire nu au existat victime.

Cauzele declanşării incendiului sunt încă necunoscute şi vor fi comunicate în urma finalizării anchetei de către autorităţile competente. Menţionăm faptul că fabrica Solina din Alba Iulia era autorizată ISU şi întrunea toate condiţiile necesare unei operări sigure, aspect deja comunicat şi de autorităţile competente.

În aceste momente, siguranţa oamenilor, a bazelor de date şi reluarea business- ului, sunt cele mai importante aspecte pentru companie.

Solina România doreşte să asigure toţi partenerii de afaceri (clienţi, furnizori, instutii publice şi private) de onorarea angajamentelor în cele mai bune condiţii ţinând cont de împrejurări.

În ceea ce priveşte responsabilitatea faţă de angajaţii noştri, vom face toate eforturile necesare pentru a le asigura continuitate, siguranţa locului de muncă şi perspectiva viitorului.

Imediat după evenimentul nefericit, echipă locală de management a demarat un plan de criza împreună cu managementul grupului SOLINA şi vor fi implementate acţiuni imediate pentru a garanta continuitatea business-ului pe piaţa românească şi est-europeană.

Conducătorii grupului francez Solina au declarat ferm că nu vor renunţa la activităţile de producţie din România.
În perioada imediat următoare, activităţile de producţie vor fi transferate către alte fabrici ale Solina Group din Europa, temporar, până la remedierea situaţiei din România.

În numele echipei SOLINA ROMÂNIA,
Ciprian Gradinariu Country Manager


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea