Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

SOLINA are bani pentru reconstituirea fabricii: Asiguratorul a plătit prima tranșă din despăgubirea datorată companiei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SOLINA are bani pentru reconstituirea fabricii: Asiguratorul a plătit prima tranșă din despăgubirea datorată companiei

Uniqa Asigurări, Asiguratorul stocului de mărfuri, aparţinând fabricii Solina din Alba care a fost distrusă complet de un incediu la începutul lunii februarie 2019, a plătit o primă tranşă în valoare de 12,5 milioane de lei din despăgubirea datorată companiei.

„Am fost alături de clientul nostru, Solina România, înca din pri­me­le ore de la producerea eve­nimentului din luna februarie şi ofe­rim, în continuare, tot sprijinul ne­cesar în vederea soluţionării daunei.

Plata în avans a tranşei de 12,5 mi­lioane de lei din indemnizaţia de dau­nă pentru stocul de mărfuri este mo­dul în care Uniqa îşi arată sprijinul fa­ţă de par­tenerul său, contribuind la resursele care îl ajută să îşi reconstruiască activitatea“, a spus Iuliana Rusei, membru al directoratului Uniqa.

Reamintim că incendiul de la fabrica de condimente SOLINA din Alba Iulia a izbucnit în dimineaţa zilei de 2 februarie 2019, în jurul orei 6.00. Pe parcursul acelor zile, la fața locului au acționat 38 autospeciale de intervenție, 4 motopompe, 26 ofițeri și 142 subofițeri și maiștrii militari.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate Alex Fulea, un tânăr frizer din Sebeș, alături de colegii săi din Sibiu, au tuns mai mulți copilași de la două orfelinate din Sibiu. Gestul nu s-a oprit aici, strângând cu ajutorul cliențiilor mai multe haine, jucării și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea