SOLINA are bani pentru reconstituirea fabricii: Asiguratorul a plătit prima tranșă din despăgubirea datorată companiei

SOLINA are bani pentru reconstituirea fabricii: Asiguratorul a plătit prima tranșă din despăgubirea datorată companiei

Uniqa Asigurări, Asiguratorul stocului de mărfuri, aparţinând fabricii Solina din Alba care a fost distrusă complet de un incediu la începutul lunii februarie 2019, a plătit o primă tranşă în valoare de 12,5 milioane de lei din despăgubirea datorată companiei.

ELIT

„Am fost alături de clientul nostru, Solina România, înca din pri­me­le ore de la producerea eve­nimentului din luna februarie şi ofe­rim, în continuare, tot sprijinul ne­cesar în vederea soluţionării daunei.

Plata în avans a tranşei de 12,5 mi­lioane de lei din indemnizaţia de dau­nă pentru stocul de mărfuri este mo­dul în care Uniqa îşi arată sprijinul fa­ţă de par­tenerul său, contribuind la resursele care îl ajută să îşi reconstruiască activitatea“, a spus Iuliana Rusei, membru al directoratului Uniqa.

Reamintim că incendiul de la fabrica de condimente SOLINA din Alba Iulia a izbucnit în dimineaţa zilei de 2 februarie 2019, în jurul orei 6.00. Pe parcursul acelor zile, la fața locului au acționat 38 autospeciale de intervenție, 4 motopompe, 26 ofițeri și 142 subofițeri și maiștrii militari.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...