Rămâi conectat

Curier Județean

Şoferi umblând pe… „trei cărări”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

lVasile S., de 33 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 107 C, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului, pătrunzând pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un albaiulian. Din fericire, din accident a rezultat doar avarierea celor două autoturisme. În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, pentru Vasile S. a rezultat o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
lPoliţiştii din Aiud au oprit pentru control, pe strada Moţilor, autoturismul condus de Augustin M., de 31 de ani, din Aiud. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul municipal Aiud unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. (L.I.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea