Șoferi din Sebeș și Roșia de Secaș, prinși de polițiști conducând autoturisme și un ATV, fără a poseda permis

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Trei șoferi, Sebeș și Roșia de Secaș, s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși de polițiști în trafic, la volan, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Potrivit IPJ Alba, la data de 14 mai a.c., în jurul orei 13.00, poliţiştii de ordine publică din Sebeş, în timp ce acţionau pe strada Aleea Lac din municipiu, l-au depistat pe  un tânăr de 24 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 24 mai a.c., în jurul orei 12.10, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj l-au depistat pe un bărbat de 79 de ani, din comuna Roşia de Seceş, în timp ce conducea un ATV, prin comună, fără a poseda permis de conducere pentru nico categorie de autovehicule.

Faţă de conducătorul ATV-ului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 24 mai a.c., poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj, în timp ce acţionau pe strada Principală din comuna Roşia de Secaş, au oprit o autoutilitară condusă de un bărbat de 66 de ani,  din Roşia de Secaş, ce nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de conducătorul auto, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de  conducere fără permis şi au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Bărbatul mai este cercetat, în alte două dosare penal, tot pentru conducere fără permis, fapte constatate în Sălişte, judeţul Sibiu şi în Blaj.

În cursul zilei de azi, 25 mai, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419