Rămâi conectat

Curier Județean

Șoferi din Sebeș și Roșia de Secaș, prinși de polițiști conducând autoturisme și un ATV, fără a poseda permis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei șoferi, Sebeș și Roșia de Secaș, s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși de polițiști în trafic, la volan, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Potrivit IPJ Alba, la data de 14 mai a.c., în jurul orei 13.00, poliţiştii de ordine publică din Sebeş, în timp ce acţionau pe strada Aleea Lac din municipiu, l-au depistat pe  un tânăr de 24 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 24 mai a.c., în jurul orei 12.10, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj l-au depistat pe un bărbat de 79 de ani, din comuna Roşia de Seceş, în timp ce conducea un ATV, prin comună, fără a poseda permis de conducere pentru nico categorie de autovehicule.

Faţă de conducătorul ATV-ului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 24 mai a.c., poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj, în timp ce acţionau pe strada Principală din comuna Roşia de Secaş, au oprit o autoutilitară condusă de un bărbat de 66 de ani,  din Roşia de Secaş, ce nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de conducătorul auto, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de  conducere fără permis şi au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Bărbatul mai este cercetat, în alte două dosare penal, tot pentru conducere fără permis, fapte constatate în Sălişte, judeţul Sibiu şi în Blaj.

În cursul zilei de azi, 25 mai, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat Peste 5 litri și 8 kg de substanțe de protecția plantelor au fost confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea. Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea