Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Șoferi din Alba surprinși de polițiști în weekend cu alcool “la bord”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ca în fiecare weekend, polițiștii rutieri din Alba au realizat o nouă captură de șoferi aflați în trafic sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Alba, “sâmbătă, la ora 05.02, polițiștii Serviciului Rutier Alba l-au depistat pe O.B.I., de 21 de ani, din comuna Săsciori, județul Alba, care conducea un autoturism pe B-dul Încoronării din Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării tânărului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de O.B.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În aceeași zi, la ora 11.45, polițiștii din Cugir l-au depistat pe M.M.C., de 43 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu din Cugir, fiind sub influența băutorilor alcoolice. Potrivit IPJ Alba, “în urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Cugir unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de M.M.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Guvernul dorește să reducă adaosul comercial pentru toate alimentele importate și vândute în formă neprocesată: Anunțul Ministrului Agriculturii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Guvernul dorește să reducă adaosul comercial pentru toate alimentele importate și vândute în formă neprocesată: Anunțul Ministrului Agriculturii Toate produsele alimentare importate în România și comercializate ca materie primă, fără a fi procesate sau abatorizate, vor avea un adaos comercial limitat la 5% față de prețul de achiziție, similar celor 21 de produse incluse deja […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea