Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Șofer din Daia Română prins de polițiști în trafic cu permis fals

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Se pare unii au învățat să conducă mașina fără a urma vreodată cursurile școlii de șoferi și au reușit să-și procure permis fără să fi dat vreodată examen în acest sens. Este cazul unui tânăr inconștient, surprins de polițiști în timp ce conducea un autoturim pe străzile din Alba Iulia, având un permis auto contrafăcut.

Poliţiştii Biroului Rutier au întocmit un dosar de cercetare penală faţă de Dumitru H., de 25 de ani, din comuna Daia Română, judeţul Alba, sub aspectul comiterii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducere fără permis.

La data de 18.11.2012, tânărul a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe b-dul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia. Cu ocazia legitimării,  tânărul a prezentat un permis de conducere care s-a dovedit a fi contrafăcut.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea