Șofer din Alba, implicat într-un ACCIDENT rutier în județul Bihor. A lovit cu o autoutilitară o fetiță de 2 ani și a fugit de la locul accidentului

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Un accident rutier, în care a fost implicat un șofer din județul Alba a avut loc luni, în localitatea bihoreană Husasău de Tinca.

Luni, 27 iulie a.c., la ora 20.50, pe un drum public din localitatea bihoreană Husasău de Tinca, un bărbat de 55 de ani, din comuna Arieșeni, județul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Oșand – Oradea, a acroșat cu partea laterală dreapta o minoră de 2 ani, din localitatea Oșand, județul Bihor, care, lăsată nesupravegheată, s-a angajat în traversarea neregulamentară a carosabilului prin loc nepermis, din partea dreaptă de deplasare a autoutilitarei.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

După producerea accidentului rutier, conducătorul autoutilitarei a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției, fiind identificat cu operativitate de polițiștii rutieri.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

În urma accidentului rutier, minora a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Foto: arhivă

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei