Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Societate de prelucrare a lemnului din Sebeș amendată cu 15 mii de lei și lăsată fără marfa tăiată ilegal

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Sancţiune contravenţională la regimul silvic, în valoare de 15.000 lei, aplicată unei societăţi comerciale cu sediul social în municipiul Sebeş

padure lemnPotrivit IPJ Alba, “polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, în colaborare cu specialişti din cadrul I.T.R.S.V. Cluj Napoca – I.S.V. Alba, au efectuat, luni, 28 iulie 2014, un control, în baza Planului de acţiune „Scutul Pădurii 2014”, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale în legătură cu tăierea, transportul, prelucrarea și comercializarea materialelor lemnoase, la o societate comercială  cu sediul în municipiul Sebeș.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în perioada 9 mai – 20 mai 2014, respectiva societate comercială a emis și înregistrat mai multe avize de primire material lemnos, în cantitate totală de 511 mc lemn pentru construcție, material ce ar fi fost tăiat din partida Valea Prigoanei, care nu a fost predată de către Ocolul Silvic Blaj în vederea exploatării.

De asemenea, s-a stabilit că administratorul societăţii nu a anunțat în termenul legal pierderea avizelor de însoțire primară pentru cantitatea de material lemnos menționată mai sus.

Față de societatea respectivă fost luată măsura sancționării contravenționale, conform prevederilor articolului 19, al. 1, lit. a și articolul 21, lit. h,  din Legea nr. 171/2010, cu amendă în valoare de 15.000 lei, fiind aplicată și măsura complementară de confiscare a cantității  de 511 mc. material lemnos.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi Potrivit credinţei populare, în aceste zile, de la Înviere și până la Duminica Tomei, Raiul este deschis. Sâmbăta Luminată, zi cu mare însemnătate pentru creştinii ortodocşi. În Sâmbăta Luminată credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea