Social – democrații din Cugir au depus listele de candidați pentru funcția de primar și consilieri locali

Paul Voicu - Primar 2020

Delegația Partidului Social Democrat Cugir, condusă de Mircea Augustin Trifan, preşedinte şi candidat la funcția de Primar al oraşului Cugir, a depus în cursul zilei de dumincă la Biroul Electoral al orașului, dosarele pentru funcțiile de consilier local şi respectiv Primar.

candidati psd cugir003Trifan deschide lista de candidați pentru Consiliul Local, urmat de juristul Mircea Simu, ing. Popa Daniel Doru, ec. Bogdan Dumitru, ing. Gheorghe Sava, ing. Paul Dincu, ing. Laurențiu Duma, dr. Julieta Isarie, ec. Adrian Păștină, dr. ing. Alxandru Micaciu, ing. Cosmin Berian, referent Mihaela Bota, lista completă urmând a fi făcută publică în cursul zilei de mâine.

ELIT

Dosarele de candidaturi au fost verificate cu rigurozitate de preşedintele Biroului Electoral orășenesc, jr.Otilia Băluțiu, şi locţiitorul acesteia jr. Viorica Știrb Nedel.

„Avem o echipă tânără de oameni serioşi şi competenți şi dorim să arătăm cugirenilor că se poate face o altfel de politică, o politică social democrată orientată mai mult pe cetățean şi problemele lui, o politică în care banul public este cheltuit cu transparență, iar cetățeanul este consultat în problemele majore ale comunității. Dacă cugirenii vor fi hotărâți şi vor decide că a venit timpul ca oraşul nostru să aibă pentru prima oară un primar social democrat, sunt convins că împreună cu echipa noastră de consilieri şi împeună cu cetățenii, vom schimba in bine fața oraşului!”ne-a declarat Mircea Augustin Trifan (C.P.)

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...