Rămâi conectat

Politică Administrație

Social – democrații din Cugir au depus listele de candidați pentru funcția de primar și consilieri locali

Ziarul Unirea

Publicat

în

Delegația Partidului Social Democrat Cugir, condusă de Mircea Augustin Trifan, preşedinte şi candidat la funcția de Primar al oraşului Cugir, a depus în cursul zilei de dumincă la Biroul Electoral al orașului, dosarele pentru funcțiile de consilier local şi respectiv Primar.

candidati psd cugir003Trifan deschide lista de candidați pentru Consiliul Local, urmat de juristul Mircea Simu, ing. Popa Daniel Doru, ec. Bogdan Dumitru, ing. Gheorghe Sava, ing. Paul Dincu, ing. Laurențiu Duma, dr. Julieta Isarie, ec. Adrian Păștină, dr. ing. Alxandru Micaciu, ing. Cosmin Berian, referent Mihaela Bota, lista completă urmând a fi făcută publică în cursul zilei de mâine.

Dosarele de candidaturi au fost verificate cu rigurozitate de preşedintele Biroului Electoral orășenesc, jr.Otilia Băluțiu, şi locţiitorul acesteia jr. Viorica Știrb Nedel.

„Avem o echipă tânără de oameni serioşi şi competenți şi dorim să arătăm cugirenilor că se poate face o altfel de politică, o politică social democrată orientată mai mult pe cetățean şi problemele lui, o politică în care banul public este cheltuit cu transparență, iar cetățeanul este consultat în problemele majore ale comunității. Dacă cugirenii vor fi hotărâți şi vor decide că a venit timpul ca oraşul nostru să aibă pentru prima oară un primar social democrat, sunt convins că împreună cu echipa noastră de consilieri şi împeună cu cetățenii, vom schimba in bine fața oraşului!”ne-a declarat Mircea Augustin Trifan (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea