Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Social- democraţii din Cugir au declanşat alegerile interne în partid

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Timp de 9 zile, în intervalul 8- 21 februarie, la nivelul PSD Cugir vor avea loc adunări generale ale organizaţiilor constituite pe structura secţiilor de votare.
Efectivul partidului cu trei trandafiri numără în prezent aproape 1000 de membri, cuprinşi în 18 organizaţii, care funcţionează pe lângă tot atâtea secţii de votare existente la nivelul oraşului Cugir.
Potrivit Statutului PSD, membri de partid sunt chemaţi să dezbată activitatea organizaţiei de la alegerile anterioare, din anul 2010 până în prezent, să aleagă birourile de conducere pe următorii doi ani, precum şi delegaţii pentru conferinţa orăşenească a partidului.
Deşi alegerile sunt organizate la interval de doi ani, până la nivel de oraş sau municipiu, PSD n-a mai ţinut alegeri interne de partid la termen în 2012, dat fiind evenimentele electorale care s-au succedat în cursul anului trecut.
De menţionat că o dată cu demisia din funcţia de prerşedinte al organizaţiei PSD Cugir şi implicit din cea de membru de partid, a lui Cornel Murg, urmare a numirii sale, anul trecut, ca subprefect de Alba, conducerea interimară a organizaţiei a fost preluată de către vicepreşedintele Mircea Trifan.
Conform calendarului de desfăşurare a reuniunilor pentru alegeri la nivel de judeţ, Conferinţa organizaţiei Cugir a PSD ar urma să aibă loc spre finele lunii februarie a.c, eveniment menit să dezbată activitatea biroului la nivel orăşenesc şi să aleagă conducerea partidului pentru următorii doi ani.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Se schimbă legea pentru românii care nu locuiesc la adresa din buletin

Unirea Ziarul

Publicat

în

Se schimbă legea pentru românii care nu locuiesc la adresa din buletin Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a anunțat implementarea unei noi legi pentru a reglementa situația românilor care nu locuiesc la adresa menționată în buletin. Această lege aduce schimbări semnificative în procesul de obținere a vizei de flotant. Conform declarațiilor sale, cererile pentru obținerea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea