// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Soarta premierului Tudose va fi decisă luni. Ședința CEX, cerută de mai mulți lideri, a fost convocată

Din ce în ce mai mulți lideri PSD au cerut o ședință de urgență care să tranșeze conflictul dintre premierul Mihai Tudose și președintele partidului, Liviu Dragnea.

Sâmbătă, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a solicitat întrunirea urgentă a Comitetului Executiv Naţional (CEx) al PSD pentru „a tranşa criza politică”.

Firea susţine că indiferent de soluţia care va rezulta din şedinţa CEx, este categoric mai bună decât actuala instabilitate. Acesteia i s-au alăturat vicepreședinții Rovana Plumb și Ecaterina Andronescu, dar și senatorul PSD Claudiu Manda , deputatul Cătălin Rădulescu și liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu. În ceea ce-l privește pe Liviu Dragnea, cel puțin la nivel declarativ, el se opune acestei propuneri.

Convocarea unei şedinţe de urgenţă la PSD în care să se tranşeze conflictul dintre preşedintele partidului şi premier a fost cerută tot mai insistent în partid.

Se pare că liderii social-democrați au decis ca luni să decidă soarta premierului Mihai Tudose, potrivit informațiilor Digi24. Urmează să fie convocați vicepreședinții partidului și liderii de filiale pentru pentru ca luni să aibă loc Comitetul Executiv Național.

Sursa Digi24.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la Soarta premierului Tudose va fi decisă luni. Ședința CEX, cerută de mai mulți lideri, a fost convocată

  1. munteanul 13.01.2018 la 17:45

    Daca procedeaza la demiterea lui Tudose, psd-ul isi administreaza un sut intre picioare: presesdintele a promis ca nu va mai accepta un prim-ministru al coalitiei psd-alde. Iar Parlamentul,daca refuza doua propuneri facute de Iohannis, se va dizolva..

  2. @munteanul 14.01.2018 la 11:23

    Asa ! Si….?!