Rămâi conectat

Politică Administrație

Soarta premierului Tudose va fi decisă luni. Ședința CEX, cerută de mai mulți lideri, a fost convocată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Din ce în ce mai mulți lideri PSD au cerut o ședință de urgență care să tranșeze conflictul dintre premierul Mihai Tudose și președintele partidului, Liviu Dragnea.

Sâmbătă, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a solicitat întrunirea urgentă a Comitetului Executiv Naţional (CEx) al PSD pentru „a tranşa criza politică”.

Firea susţine că indiferent de soluţia care va rezulta din şedinţa CEx, este categoric mai bună decât actuala instabilitate. Acesteia i s-au alăturat vicepreședinții Rovana Plumb și Ecaterina Andronescu, dar și senatorul PSD Claudiu Manda , deputatul Cătălin Rădulescu și liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu. În ceea ce-l privește pe Liviu Dragnea, cel puțin la nivel declarativ, el se opune acestei propuneri.

Convocarea unei şedinţe de urgenţă la PSD în care să se tranşeze conflictul dintre preşedintele partidului şi premier a fost cerută tot mai insistent în partid.

Se pare că liderii social-democrați au decis ca luni să decidă soarta premierului Mihai Tudose, potrivit informațiilor Digi24. Urmează să fie convocați vicepreședinții partidului și liderii de filiale pentru pentru ca luni să aibă loc Comitetul Executiv Național.

Sursa Digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag Într-o atmosferă de unitate, Dumitru Deoancă a fost ales candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag. Acesta a primit sprijinul și încrederea colegilor săi pentru a candida la funcția de primar. Dumitru are o experiență de 8 ani în politica locală și a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea