Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Site-ul AJF Alba, program pilot la nivel național prin platforma Football Connect | Peste 1500 de jucători din județ, înscriși în platforma Football Connect

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prin platforma Football Connect, fotbalul din România a intrat într-o nouă etapă. La nivel județean, conform informațiilor transmise de Asociația Județeană de Fotbal Alba, în sistem sunt introduși până în acest moment 1500 de jucători, adică 50 la sută din total.

Următorul pas va fi acela ca site-ul AJF Alba să facă parte dintr-un program pilot, în colaborare cu Federația Română de Fotbal, derulat la nivel național prin Football Connect.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

De mai multă vreme suntem în legătură cu responsabilii FRF pe această temă. AJF Alba face parte dintr-un program pilot la nivel național, urmând ca site-ul nostru să funcționeze având în spate platforma Football Connect. Un an de zile, lucrurile vor merge  în paralel„, a spus Cristian Petropulos, președintele AJF Alba.

Sunt 61 de formații în județ, de la Liga 3, Liga 4, Liga 5, copii și juniori, cei mai mulți jucători introduși în prezent fiind la GT Sport Alba Iulia – 157 de jucători.
Sistemul Football Connect, dezvoltat de FRF de la zero, este unul esențial în noua eră digitală.
De această soluție vor beneficia pe termen scurt și lung toți cei implicați în femomenul fotbalistic. Football Connect aduce un mai bun management al informațiilor și activităților, atât în cadrul FRF, cât și în cadrul fiecărui sau asociație județeană de fotbal din țară„, a spus Mihai Țîra, responsabilul AJF Alba pentru implementarea proiectului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea