Rămâi conectat

Politică Administrație

Simone Albani PNL: Administratorul public al județului Alba nu face mai nimic în funcția pe care o deține

Bogdan Presecan

Publicat

în

Comunicat de presă PNL Alba:

albani„În ultima vreme, constatăm cum un personaj politic destul de obscur (din cadrul PD-L Alba) se agită foarte tare în mod public și face tot felul de declarații nefondate referitoare la diverși membrii ai PNL Alba. De ce are un astfel de comportament demagogic? Poate pentru că se plictisește prea tare, deoarece pare a nu face mai nimic în funcția publică pe care o deține la Consiliul Județean Alba, aceea de administrator public al județeului.

Sau poate vrea să recâștige credibilitate pentru sine și pentru partidul din care face parte, sperând că cetățenii acestui județ au uitat ce partid a fost la guvernare în perioada 2008-2012 și a distrus mare parte din speranțele românilor prin decizii politice antinaționale: tăieri de pensii și salarii, închideri de spitale ș.a.m.d.

Ultima găselniță a „pitorescului” personaj este comentarea situației în care se află acum spitalul de la Câmpeni. Dacă o fi uitat, cumva, îi reamintim „stimabilului” în cauză că primarul PNL din Câmpeni, domnul Călin Andreș, de mai multă vreme încearcă să găsească soluții pentru rezolvarea problemei spitalului din oraș. Și toți politicienii ar trebui să facă asta. Dacă tot este atât de interesat de respectiva problemă, care sunt soluțiile propuse de domnul Sorin Bumb (căci despre domnia sa este vorba)? Nu prea există, ci, din contră. Căci în vreme ce primarul Andreș se întâlnea cu primarii din zona Munților Apuseni pentru a le prezenta situația și a găsi împreună soluții viabile pentru spitalul din Câmpeni, administratorul public al județului îi băga bețe în roate, cum se spune pe românește. Călin Andreș a reușit, într-o primă fază, să-i convingă pe primarii din Apuseni să contribuie cu sume de la bugetele locale ale localităților unde sunt primari pentru salvarea spitalului din Câmpeni, spital care deservește toată zona Apusenilor. Pe de altă parte, domnul Bumb nu a găsit altceva mai bun de făcut (spre a nu se plictisi, probabil) decât să poarte discuții cu primarii PD-L din Apuseni și să încerce să-i convingă de faptul că pentru ei nu este o prioritate spitalul din Câmpeni și că nu are rost să aloce bani pentru acel spital.

Domnule Bumb, nu aveți dreptate! Viața oamenilor este mereu o prioritate, iar la spitalul din Câmpeni, vă repetăm, merg oameni din toată zona, din toate localitățile din Apuseni. Poate că ar trebui să lăsați demagogia deoparte și dacă tot aveți funcția pe care o aveți (funcție plătită din bani publici), atunci dați dovadă prin ceea ce faceți, nu prin ceea ce spuneți (că de spus, toți putem spune multe), că sunteți cu adevărat interesat de soarta județului Alba și a locuitorilor săi. Și nu ar strica să vă reamintiți ce guvern a închis spitale după 2009, înainte de a face declarații publice privind spitalele din județul Alba.”

 

Simone Albani Rochetti, consilier local CL Alba Iulia, Vicepresedinte PNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Construcția noului spital de oncologie și radiologie din Alba Iulia va demara în luna iulie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Construcția noului spital de oncologie și radiologie din Alba Iulia va demara în luna iulie 2024 Pregătirea investiției a durat 4 ani, 2020 – 2024 Construcția noilor secții de oncologie, radioterapie și cardiologie intervențională în cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia reprezintă un pas important în îmbunătățirea serviciilor medicale oferite pacienților din județ. După […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea